Our
Projects

I Expoline kan vi hjelpe deg med aller meste innen jobbartikler og profil, - og firmagaver. Vi hjelper deg og din bedrift å bli mer synlig. Les mer om våre jobber her og bli inspirert!

INSPIRASJON

Enkel og bærekraftig oppussing

Bærekraft og gjenbruk er i vinden som aldri før, og med enkle grep kan du puste liv i alt fra slitte møbler til benkeplater og vegger. Hvordan da, spør du? Ved hjelp av interiørfolie!

IMG_20210422_092402.jpg

Vi gjør deg synlig

Som bedrift jobber man hele tiden for å opprettholde synlighet og kjennskap til din bedrift blant kunder, og blant ansatte. En smart måte å øke synligheten på, er å benytte seg av profilartikler. Her snakker vi t-skjorter, penner, jakker, drops, drikkeflasker, - you name it!

16141d766df652.jpeg

Gi en ekstra takk i julegave

I snart to år har ansatte og samarbeidspartnere rundt om i store og små bedrifter jobbet ekstra hardt for å få hjulene til å gå rundt i en tid preget av omstillinger, nye måter å jobbe på, og noe usikkerhet. Da kan det være ekstra hyggelig å få en fin julegave fra deg som leder og fra bedriften, - og for å få tak i de beste gavene er det lurt å starte tidlig!