top of page

Our
Projects

I Expoline kan vi hjelpe deg med aller meste innen jobbartikler og profil, - og firmagaver. Vi hjelper deg og din bedrift å bli mer synlig. Les mer om våre jobber her og bli inspirert!

INSPIRASJON

Enkel og bærekraftig oppussing

Bærekraft og gjenbruk er i vinden som aldri før, og med enkle grep kan du puste liv i alt fra slitte møbler til benkeplater og vegger. Hvordan da, spør du? Ved hjelp av interiørfolie!

IMG_20210422_092402.jpg

Vi gjør deg synlig

Som bedrift jobber man hele tiden for å opprettholde synlighet og kjennskap til din bedrift blant kunder, og blant ansatte. En smart måte å øke synligheten på, er å benytte seg av profilartikler. Her snakker vi t-skjorter, penner, jakker, drops, drikkeflasker, - you name it!

16141d766df652.jpeg

Hørt om bilfoliering?

I Expoline jobber vi daglig med å finne de beste løsningene for din bedrift, og for deg som privatperson. Derfor tilbyr vi et bredt utvalg innen foliering av bil. Her hjelper vi deg med alt fra helfoliering, til delfoliering eller merking i form av logo eller annet du måtte ønske. 

Skilt_for_Betty_frisør_edited.jpg

Gi en ekstra takk i julegave

I snart to år har ansatte og samarbeidspartnere rundt om i store og små bedrifter jobbet ekstra hardt for å få hjulene til å gå rundt i en tid preget av omstillinger, nye måter å jobbe på, og noe usikkerhet. Da kan det være ekstra hyggelig å få en fin julegave fra deg som leder og fra bedriften, - og for å få tak i de beste gavene er det lurt å starte tidlig!

Ferie presenterer
bottom of page