top of page

Acerca de

PROFILARTIKLER

Gjør bedriften din synlig med Expoline

Som bedrift jobber man hele tiden for å opprettholde synlighet og kjennskap til din bedrift blant kunder, og blant ansatte. En smart måte å øke synligheten på, er å benytte seg av profilartikler. Her snakker vi t-skjorter, penner, jakker, drops, drikkeflasker, - you name it!

 

Synlighet og identitet

En som vet å benytte seg av profilartikler er Håkon Andreassen og Karrieresenteret hos Trondheim Fylkeskommune. 

– Vi bruker mye profilartikler gjennom jobben. Disse bruker vi til å promotere bedriften vår og våre tjenester, vi bruker dem som gaver til besøkende, og til velkomstgaver for nye ansatte. Disse produktene er med på å styrke synligheten vår, den hjelper oss med merkevarebygging og til å styrke vår identitet som bedrift, forteller Andreassen.

10425231_e1.jpeg
Expoline leverer

Karrieresenteret bestiller sine profilartikler fra Expoline, og får godt utbytte av produktene sine.

– Vi bestiller veldig mye fra Expoline, alt fra t-skjorter, is-skrapere, reflekser, penner, pc-mapper, drops, drikkeflasker og gaveartikler. Samarbeidet med Expoline er alltid bra, vi får tett oppfølging hele veien fra bestilling til leveranse, og kvaliteten er alltid god, sier Andreassen.

 

Eskil Halgunset jobber som prosjektleder for Expoline, og sitter tett på leveringene til blant annet Håkon og gjengen hos Karrieresenteret.

– Vi i Expoline er en del av GOSH!, som er landets største og ledende kjede innenfor leveranse av profilelementer til bedriftsmarkedet. GOSH! stiller høye krav til bedrifter som ønsker å bli leverandør av deres produkter. Deres produkter er miljø- og kvalitetsmerket, og dette er viktig for oss som leverandør. Expoline er en Miljøfyrtårn-bedrift, og stiller høye krav både med tanke på miljø og kvalitet når vi ser etter partnere. Derfor kan kundene våre være sikre på at produktene de får av oss og GOSH! er produsert med tanke på bærekraft og miljø, i tillegg til høy kvalitet, forteller Eskil.

Stort utvalg

– Vi selger utrolig mye produkter innen profilartikler, og vi tilbyr det aller meste en bedrift kunne tenke seg, og kanskje enda litt til, vil jeg tørre å påstå, forklarer Eskil.  
 

Hva kan man bestille av dere?

– Du kan bestille alt fra firmagaver, profil-og arbeidsklær, moderne duppedingser, eksklusive gaver, klær fra kjente merkevareleverandører, alt til kontoret, alt til skogsturen/sommeren; alt du faktisk tenker på kan vi levere. Trykk, gravering, brodering, print er også selvfølgelig noe vi tilbyr. Bare fantasien setter grenser, ler Eskil.

 

Uansett hva du og din bedrift trenger for å øke synlighet og merkevarebygging står Eskil og resten av gjengen i Expoline klare til å hjelpe deg.
 

Se vårt utvalg av profilartikler:

Kontakt oss for en uforpliktende prat i dag

Vi hjelper deg å finne de produktene som kan være nyttige for din bedrift!

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram
Vi kontakter deg!
bottom of page