top of page

Acerca de

BILFOLIERING

Hørt om bilfoliering?

I Expoline jobber vi daglig med å finne de beste løsningene for din bedrift, og for deg som privatperson. Derfor tilbyr vi et bredt utvalg innen foliering av bil. Her hjelper vi deg med alt fra helfoliering, til delfoliering eller merking i form av logo eller annet du måtte ønske. 

Store fordeler med bilfoliering

Å foliere bilen har svært mange nyttefordeler, både for en bedrift, men også for privatpersoner. For bedrifter vil foliering av bilen ha stor reklameeffekt, samtidig som det er rimelig markedsføring over tid. En ekstra bonus for mange er at sjåfører har en tendens til å kjøre mer hensynsfullt i trafikken når de representerer bedriften sin i trafikken, noe mange arbeidsgivere setter pris på. 

Foliering av bilen vil også beskytte mot solfalming, steinsprut, og vil beskytte lakken bedre mot riper. Ved å helfoliere bilen kan du også bytte farge på bilen for en billigere penge enn om du skulle lakkert den om på bilverksted. 

Få jobben gjort hos oss

I tillegg til at foliering av bilen kan brukes som markedsføring, dekorering og beskyttelse, er det svært enkelt å få på, - og av! Helfoliering av bilen tar rundt fire dager, mens mindre delfoliering kun tar noen få timer. Om du ønsker å ta bort folien igjen etter en tid, fjerner vi den enkelt. Spesialfolien vi bruker i Expoline er lett å ta av uten å sette igjen limrester eller annen skade på bilen. 

Så hva venter du på? Ta kontakt med en av våre prosjektledere Expoline i dag for en uforpliktende prat om hvordan vi kan beskytte, friske opp eller sette reklame på din bil! 
 

Snakk med oss om bilfoliering!

Ta kontakt i dag for en uforpliktende prat.

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram
Takk for din henvendelse!
bottom of page