top of page

Acerca de

Ferie presenterer

JULEGAVER

Gi en ekstra takk til jul i år

I snart to år har ansatte og samarbeidspartnere rundt om i store og små bedrifter jobbet ekstra hardt for å få hjulene til å gå rundt i en tid preget av omstillinger, nye måter å jobbe på, og noe usikkerhet. Da kan det være ekstra hyggelig å få en fin julegave fra deg som leder og fra bedriften, - og for å få tak i de beste gavene er det lurt å starte tidlig!

 
Frisk opp hjemmet

Veldig mange av oss har måttet se mye mer til hjemmene våre på en daglig basis som følge av hjemmekontor. Da kan det kanskje være en fin ting å tilføye noe nytt til hjemmet. På Expoline kan du bestille de pupulære, munnblåste og håndlagde te, - og stormlyktene ROCKS av Halvor Bakke i både sett og separat. Hver og en av lyktene er unik og ekte, perfekt for den som liker det funksjonelle og estetisk vakre.

ROCKS av Halvor Bakke

For mange kan en mer praktisk gave være å foretrekke, og her har Expoline det perfekte knivsettet klart for å skjære opp nyttårskalkunen. Lion Sabatier forskjæresett inneholder både en 20 cm kniv, samt en 15 cm gaffel for å enkelt kunne dele opp de møreste retter.

Lion Sabatier forskjæresett

2021-09-27_13-07-28.png
For den turglade

Mange har nok kjent ett ekstra behov for å komme seg litt vekk fra hjem og hjemmekontor etter å ha sett litt for mye på de samme fire veggene, og her har Expoline mye fint og praktisk å velge i. Hva passer vel bedre når man skal ut på tur, enn en ny ryggsekk? Gosh UT ryggsekk er en praktisk tur – og hverdagssekk på 26 liter med svært god polstring i rygg og et solid magebelte. Her kan du også få lagt inn bedriftens logo på sekken, og om du vil gi denne til mange, får du nå 50 sekker til 299 kroner hos Expoline!

Om du vil gi noe som kan puttes opp i sekken også, har Expoline et flott gavesett hvor du får en Stanley termos 0,75L og et deilig mykt sitteunderlag fra Brusletto til en fin pris. Eller kanskje et gavesett med Øyo turfjøl, turkopp og slirekniv for den som liker å kokkelere litt ekstra i skogen?  

Stanley termos 0,75L og sitteunderlag

Gavesett fra Øyo

2021-09-27_13-09-56.png
2021-09-27_13-09-06.png
En hyggelig oppmerksomhet   

Alle setter pris på en ekstra liten oppmerksomhet og takk for tett samarbeid og god innsats på slutten av året. Og det finnes vel knapt noen bedre måte å si takk på enn med smakfulle juletrøfler og ekstra god kaffe? Cremo Julekaffe og juletrøfler kommer pent innpakket i cellufanpose, og er den perfekte takkegaven fra deg og bedriften til deres samarbeidspartnere og ansatte.

Cremo julekaffe og trøfler

Uansett om du tenker å gi en stor eller litt mindre oppmerksomhet til dine kolleger i jula, har Expoline det du trenger. Og husk, - de fineste gavene går først, så det lønner seg å starte tidlig.

Sjekk ut hele vårt utvalg av julegaver i vår nettbutikk

Bestill årets julegaver fra Expoline

Vi hjelper deg å sette sammen den perfekte julegaven!

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram
Vi kontakter deg!
bottom of page