top of page

Acerca de

Kantinedisk_nå_CoverStyle_CT58_3.jpg

INTERIØRFOLIE

Gi nytt liv til det du har

Bærekraft og gjenbruk er i vinden som aldri før, og med enkle grep kan du puste liv i alt fra slitte møbler til benkeplater og vegger. Hvordan da, spør du? Ved hjelp av interiørfolie!
 

Enten du har ett bord, noen stoler, en kjøkkenbenk, vegg eller baderomsinnredning som er litt slitt, eller kanskje ikke står helt i stil med noe annet du har, finnes det løsninger i form av interiørfolie. En som vet å ta dette i bruk er Tommy Bogan Larsen og gjengen hos KLP Skipsbygget. De fornyet nettopp hele kjøkkenområdet sitt på kontoret på Solsiden i Trondheim ved bruk av interiørfolie levert og montert av Expoline.

– På grunn av Covid, og at alle var på hjemmekontor, benyttet vi anledningen til å få pusset opp kantina på huset som var begynt å bli ganske slitt. Vi hadde fått byttet gulv, og hadde planer om å fornye kjøkkenet med nye benkeplater og ny kjøkkeninnredning. Vi fikk Eskil fra Expoline til å komme på befaring, og det var han som anbefalte interiørfolie. Vi valgte å gå for folie fremfor å male kjøkken og bytte ut benkeplatene, og ta vare på det vi allerede har, forteller Tommy.   

Kantinedisk_før_2.jpg

KLPs kantine før oppussing

Kantinedisk_nå_CoverStyle_CT58.jpg

KLPs kantine etter oppussing

Økonomisk og miljøvennlig

Eskil Halgunset jobber som prosjektleder hos Expoline, og han forklarer at du på generell basis kan bruke folie på absolutt alt.

– Det er flere og flere som ser verdien av gjenbruk som en bærekraftig og ikke minst økonomisk løsning. Det å kunne gi «gamle» møbler, kjøkkenoverflater eller vegger nytt liv ved bruk av folie i stedet for å kaste eller rive ned er noe alle burde ha i tankene, mener Eskil.

 

Det er Tommy og resten av gjengen i KLP Solsiden helt enige i. Da de valgte å gå for folie i oppussingen av nytt kjøkkenområde til lokalet sitt, sparte de både tid og penger, - og resultatet ble likså fint som helt nytt!

 – Det å bruke interiørfolie fremfor å måtte male kjøkkenet og bytte ut benkeplatene var utrolig smart. Det er en stor fordel i miljøhensyn, og i tillegg til en økonomisk besparelse. Vi slapp også å stenge av kantineområdet, og sterke lukter fra maling. Det er jo veldig kjedelig og måtte stenge av kjøkkenområdet i et så stort lokale fordi man pusser opp kantina, men med å bruke folie slapp vi jo dette. Vi brukte også interiørfolie til å fornye dørbladene. Vi slapp å bytte ut både kjøkken og dører, i tillegg til både miljø- og kostnadsgevinst. En vinn-vinn-situasjon, forklarer Tommy.

Kantinedisk_nå_CoverStyle_CT58_2.jpg
Tett oppfølging og rask levering

Når KLP Skipsbygget skulle fornye kantina var Eskil og teamet i Expoline raskt ute med å anbefale folie.

– Hos Expoline er gjenbruk og bærekraftige løsninger en rød tråd i alt vi leverer. Det er også en veldig enkel løsning. Du kan helt fint legge den selv, men om du skal over litt kriker og kroker, ujevnheter i strukturen på det som skal folieres, kan det bli litt vanskelig om du ikke har mye erfaring. Foliering er et eget fag, og med Expoline i ryggen vil vi sørge for at utførelsene står til forventningene, forklarer Eskil.

Når du kontakter Expoline får du gode råd og oppfølging til hvordan du kan gjøre oppussingen så enkel og bærekraftig som mulig.

– Etter at Eskil hadde vært på befaring gikk det veldig fort å få prøver på forskjellige folier vi kunne velge mellom. Vi gikk for tre-struktur på benkeplatene, noe som står veldig fint sammen med gulvet. Vi fikk også et godt pristilbud, og selve utførelsen gikk utrolig fort. Eskil var god på oppfølging hele veien, han svarer alltid når vi ringer, og har mye gode tips, ideer og innspill, sier Tommy.

 

Godt å komme på jobb

Tilbakemeldingene fra de ansatte som har begynt å komme tilbake på kontoret på KLP Skipsbygget har ikke latt vente på seg.

– Alt ser helt nytt ut, og folk forteller at de får en skikkelig «wow-følelse» når de kommer inn i kantina. For oss har det vært en ekstra hyggelig måte å si «velkommen tilbake» til alle som har vært på hjemmekontor i lang tid. Vi er faktisk så fornøyde med jobben til Eskil og gjengen i Expoline at vi nå vurderer å legge interiørfolie på blant annet slitte dører rundt omkring i lokalet. Det har gitt oss mange nye muligheter for billig og effektiv oppussing, avslutter Tommy.

Ønsker du å fornye hjem eller kontorlokaler?

Ta kontakt med Eskil Halgunset i Expoline for en uforpliktende prat:

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram
Vi kontakter deg snarest!
bottom of page