top of page

Hygienestasjoner

Vi har mange løsninger innen smittevern og hygienestasjoner. Vi har erfart at mange bransjer har behov  praktiske stasjoner for rens og desinfisering.
Vi har endret noen av våre produksjonslinjer og kan tilby gode løsninger for til ditt bruk. Vi kan også spesialdesigne og produsere i ditt helt eget design 
Nedenfor har vi en oversikt og eksempler over tilgjengelige stasjoner, dispensere og stativ. Vi har også teststasjoner og vaksinestasjoner tilgjengelig, se her.
Hygienestasjon

Stasjon 1 og 2

Praktisk stasjon som kan leveres i fulltrykk eller med folie for enkelt bytte av budskap. Inkluderer pumpe som skrus rett i en 5 liters kanne. Den har 2 innvendig hyller og rommer inntil 30 liter antibakteriell rens.  Bak er det montert et låsbart skap for å hindre svinn og tyveri av rens. Enkel å plassere, stabil og kan leveres i flere farger på fot og rygg, i tillegg til fullprint av ditt eget design. Har du stort forbruk av rens, har vi ekstra gode avtaler på utplassering av stasjoner.  Bilder og Info >

rensestasjon-automat-visning[4].png

Stasjon 3

Praktisk stasjon med god plass til informasjon i topp. Kan levere med dispenser eller flaskeholder for 1 og 2 liters beholdere. Kan del eller helfolieres med ditt eget design. 

Bilder og Info >

Lysbilde1.jpg
disp light4.jpg
Stasjon 4 comfort.jpg

Stasjon 4 Lite

Praktisk stativ som kan leveres i i valgfri farge, eller fulltrykk i ditt helt eget design. Kan leveres med dispenser, eller uten, om du allerede har en egen.

Lett å plassere, stødig og elegant. Bilder og info

 Bestill her

Lysbilde02_edited_edited.jpg
IMG_0262.jpg

Utendørs Hygienestasjon - Sport

Produsert for utendørs bruk. Dette er en solid stasjon for lag og foreninger, perfekt for idrettsarrangement. God plass til antibakteriell rens. Spraypumpe og plass til ball. Dekoreres med eget design. Leveres med hjul for enkel transport. Passer også perfekt på byggeplasser og arrangementer. Tåler røff bruk.

Hygienestasjon 5

For de med behov for høyt volum. 5 liters tank, gir lavere logistikk kostnad. Leveres med strømkabel, men fungerer også frittstående på batteri. Kan dekores i eget design om ønskelig. Elegant løsning for hoteller, kjøpesenter, idrettsarenaer etc.

Utendørs Hygienestasjon

Vår løsning for utendørs bruk. Dette er en solid stasjon i rustfritt stål, som leveres i flere størrelser og høyder. Perfekt løsning for trafikkerte omeåder som buss og Jernbanestasjoner, flyplass, kjøpesenter. idrettsarenaer og mye mer. Se film og se om dette er et produkt som dekker ditt behov.

Kombiner en stasjon med Oxyl-Pro

Be om avtale om levering av Oxyl-Pro, og få en god deal på hygienestasjon

Grunner til å bruke Oxyl-Pro

 • Skånsomt for hendene

 • Ingen ubehagelig lukt

 • Ikke brannfarlig

 • Skader ikke / misfarger ikke overflater

 • 100% bærekraftig og restproduktene er kun vann og oksygen.

Bruksområder

 • Utstyr og redskaper

 • Kunde- og arbeidsstasjoner

 • Kontorpult

 • Dørhåndtak

 • Tastatur

 • Mus

 • Touch-skjermer

 • Venterom/oppholdsrom

 • Toalett og bad

 • Utstyr og redskaper

IMG_0548.JPG

A1@12

Hvorfor Oxyl-Pro?

Hyppig håndvask og bruk av håndrens-produkter har eksplodert. En liten handletur kan fort bli til 5-6 runder med håndrens. Når desinfeksjonsprodukter er blitt en del av hverdagen, er det viktig at produktene ikke bare er effektive. De må også være skånsomme og miljøvennlige.

Her er Oxyl-Pro i særklasse. I følge FN vil Oxyl-Pro være en gamechanger for verden.

 

Oxyl-Pro er verdens mest bærekraftig desinfeksjonsmiddel, helt uten alkohol, klor eller andre miljøgifter. Ingen farlige biprodukter ligger igjen etter bruk – kun vann og oksygen. Der andre tilsvarende produkter kan gi tørr hud og allergiske hudreaksjoner, vil Oxyl-Pro være svært skånsomt mot huden.

 

Oxyl-Pro virker målrettet. Produktet eliminerer bakterier, virus, sopp og andre mikroorganismer og fjerner deres biologiske vekstområder, noe som også gir langtidsvirkning.

 

Oxyl-Pro er brukervennlig og fleksibelt. Produktet kan faktisk brukes overalt. Det kan sprayes på dørhåndtak, overflater, leker i barnehagen og miljø hvor det lages og serveres mat, uten, uten. at du trenger å tørke av. Enkelt, sikkert, skånsomt, miljøvennlig og veldig effektivt.

Oxyl-Pro er testet på kappekledde virus, inkludert koronavirus og dreper 99,99% av alle bakterier, uten å legge igjen skadelige biprodukter. Det er godkjent av Mattilsynet og NSF-sertifisert.

content
produkter
bottom of page