top of page

Boson Hurtigtest
På lager nå

 

Boson SARS-COV-2 Antigen hurtigtest er en selvtest for påvisning av Covid-19, 1 test. Testen er godkjent for privat bruk. Pakken inkluderer alle komponentene som trengs for å utføre og lese av testen. Testen tas i nedre del av av nesen, og testen leses enkelt av etter 15 minutter. Ved positivt svar skal du ta kontakt med fastlegen/koronatelefonen i din kommune for bekreftelse av positiv prøve og videre oppfølging.

Hurtig testere vil være et hjelpemiddel for raskt å se om du er smittet av viruset og redusere smitte videre til andre. FHI sier: Gjennomgått infeksjon eller vaksine gir verken garanti mot covid-19 eller mot å kunne spre smitte videre. Derfor må også vaksinerte følge de smittevernrådene som til enhver tid gjelder og teste seg dersom man får symptomer som kan passe med covid-19.

Testen er utviklet for rask kvalitativ påvisning av SARS-Cov-2 virusantigen i prøver tatt i nesebor (nese foran) på personer med mistanke om COVID-19 i løpet av de første syv dagene etter symptomdebut. SARS-CoV-2-antigen-hurtigprøve skal ikke brukes som eneste grunnlag for diagnostisering eller ekskludering av en SARS-CoV-2-infeksjon. Barn under 14 år bør assisteres av en voksen.

Viktig: Testen kan ikke brukes som offentlig dokumentasjon som gir deg «grønt koronasertifikat». Det er fordi myndighetene ikke sikkertkan vite hvem som har tatt testen. Private tester er ikke godkjent som offisiell dokumentasjon.

Testen er CE-godkjent, har norsk bruksanvisning og er godkjent av alle offentlige instanser. Kontakt oss på post@expoline.no for bestilling. eller bestill direkte i nettbutikken.

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • LinkedIn
Boson-Sars-CoV-2-Antigen-Rapid-Test-5-Stuck.png
th.jpg
Kontakt oss

Takk for innsendingen din!

bottom of page